Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. stela50
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. stela50
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
26.06.2014 17:30 -
Обърната баница
Необходими продукти :
1 пакет кори за баница - аз ползвах "Фамилия"
125 гр. масло
300 гр. сирене
За заливката :
5 яйца
1 кофичка кисело мляко, пълномаслено
2 с.л. брашно
1 бакпулвер
Начин на приготвяне :
Взима се по една кора, намачква се на топка и се слага в намаслена тавичка - тавичката не трябва да е с незалепващо покритие, така се процедира с всички кори - намачкват се на топка и се подреждат в тавичката.Маслото се разстапя и с него се поръсват " топките".Отгоре се натрошава сиренето.Заливката се приготвя от горепосочените продукти, като бакпулвера се разбърква хубаво в брашното и се добавя към яйцата и киселото мляко, всичко се разбърква до хомогенна смес и с нея се залива баницата.Пече се на 190 -200 гр. в предварително загрята фурна.Като се извади тавата се обръща върху три огнеупорни купички и се оставя така да поизстине, а след това се хапва с удоволствие .
Много вкусна се получи тази баница, стои си бухнала и мекичка, чудесна е. А е и най- лесната баница, която съм правила, дори четиригодишната ми дъщеря ми помагаше - мачкаше корите на топка .
http://www.bg-mamma.com/
1 пакет кори за баница - аз ползвах "Фамилия"
125 гр. масло
300 гр. сирене
За заливката :
5 яйца
1 кофичка кисело мляко, пълномаслено
2 с.л. брашно
1 бакпулвер
Начин на приготвяне :
Взима се по една кора, намачква се на топка и се слага в намаслена тавичка - тавичката не трябва да е с незалепващо покритие, така се процедира с всички кори - намачкват се на топка и се подреждат в тавичката.Маслото се разстапя и с него се поръсват " топките".Отгоре се натрошава сиренето.Заливката се приготвя от горепосочените продукти, като бакпулвера се разбърква хубаво в брашното и се добавя към яйцата и киселото мляко, всичко се разбърква до хомогенна смес и с нея се залива баницата.Пече се на 190 -200 гр. в предварително загрята фурна.Като се извади тавата се обръща върху три огнеупорни купички и се оставя така да поизстине, а след това се хапва с удоволствие .
Много вкусна се получи тази баница, стои си бухнала и мекичка, чудесна е. А е и най- лесната баница, която съм правила, дори четиригодишната ми дъщеря ми помагаше - мачкаше корите на топка .
http://www.bg-mamma.com/
Вълнообразно
© "Вие вече работите за ЦРУ" и...
Енергийният експерт Фролов обясни защо У...
Лесна рецепта за толумбички
Енергийният експерт Фролов обясни защо У...
Лесна рецепта за толумбички
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.